Onze bieren

Uit onze tapkranen stroomt voornamelijk bier van brouwerij Haacht. Zo'n 120 jaar geschiedenis en ondertussen de derde grootste pilsbrouwer op de Belgische markt. Ons huispilsener is Leeuw Bier. Leeuw Pilsener heeft een fris aroma en een licht moutige aanzet, die evolueert in een zachte smaak om te eindigen in een frisse bitterheid. Oorspronkelijk werd Leeuw Bier gebrouwen in Valkenburg, maar sinds de overname door Brouwerij Haacht uit het Belgische Boortmeerbeek in het jaar 2000, wordt het bier vanaf  2006 daar ook gebrouwen en gebotteld. Het kantoor van bierbrouwerij De Leeuw is daarentegen nog steeds in Valkenburg gevestigd. Brouwerij Haacht brouwt heerlijke bieren, waarvan de meesten bij ons verkrijgbaar zijn. 

Onze bieren van Haacht die wij nu op vat hebben zijn:

Leeuw_Pilsener_fles_glas_800x1530_tiny.pngSuper_8_Blanche_Glas_Fles_800x1530.pngTongerlo_Blond_800x1530.pngTongerlo_Blond_800x1530.pngTongerlo_Bruin_800x1530.png

Daarnaast hebben we een wisseltap, met regelmatig een nieuw verrassend bier of een seizoensbier, zoals bijv. een Leeuw Herfstbock. En natuurlijk hebben we ook nog een breed assortiment bieren op fles. Ons advies, kom gewoon even langs om ze te proeven!

Haacht_brouwerij_Sfeerbeeld.jpg