Aangescherpte regels i.v.m. het corona virus vanaf 29 september.

Beste Mensen, 

Sinds 1 juni zijn onder strikte voorwaarden onze deuren weer voor jullie open. Omdat het aantal besmettingen in Nederland de afgelopen weken weer  fors toeneemt, heeft het kabinet weer nieuwe maatregelen genomen sinds afgelopen dinsdag 29 september jl. 

Daarom zijn wij ook afhankelijk van jullie medewerking en begrip om alles volgens de gestelde richtlijnen te laten verlopen.

In het kort volgen hieronder de belangrijkste spelregels voor ons Café:

- We zijn geopend tot en inloop tot 21.00 uur. Om 22.00 uur moet ons cafe gesloten zijn. 

- Een maximum van 30 gasten binnen.

- Wij doen niet aan vooraf reserveren, maar door middel van triage. Dit wil zeggen reserveren aan de deur bij binnenkomst, mits de toegestane capaciteit het toelaat en na een checkgesprek van de gezondheid.

- Iedereen houdt 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen). 

- Op terrassen geldt geen maximum aantal van 40 personen, indien er genoeg plaats is. Wel moet iedereen buiten aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden. (behalve mensen uit het zelfde huishouden en tweetallen). Personen mogen dus niet op het terras staan!

- In en rondom ons café zullen we u o.a. informeren via posters. Ook zullen op diverse plekken dispensers hangen, waarmee u uw handen kunt desinfecteren.

Bent u verkouden of heeft u koorts, zodat uw bezoek een risico kan opleveren voor andere gasten, kom dan alstublieft niet! Tevens is het niet verstandig om met een grotere groep te komen, omdat juist het uitgangspunt is om groepsvorming te voorkomen. 

We proberen voor iedereen ons best te doen, maar met al deze maatregelen kan het bijna niet anders dat we ook weleens mensen moeten teleurstellen. Hopelijk tot binnenkort en dat alles maar weer snel normaal wordt. 

anderhalvemetermat.JPG