Agenda

Voorlopig blijft onze agenda vrij leeg. Maar misschien als de kerrmis door kan gaan als vanouds, dan  hebben we al enkele artiesten geboekt! o.a. Wilbert Pigmans met de Toreador en  Anderkovver Dus wie weet tot de kermis in Leende van zaterdag 21 augustus tot en met dinsdag 24 augustus. Het blijft nog even koffiedik kijken, maar wie weet wordt het dan wel een groot feest. En als dan het Jong Nederland Toeptoernooi op maandag ook nog door kan gaan, dan is  dit jaar weer voor velen toch weer een klein beetje goed gemaakt!!!!! Dus nog even afwachten.............

Roothans goes Gezellig thuisvdbuisposter.jpg

Roothans goes Gezellig

Voor direct inschrijven voor 'De thuis voor de buis Partyshow' voor Leende en omgeving

klik op de groene button onder aan deze pagina.!

Interactief meespelen vanuit uw eigen woonkamer voor iedereen!

Maandagavond 26 april a.s. vanaf 19.00 uur is het zover.
De Thuis voor de buis Partyshow Leende e.o.

Powered by Brasserie Gezellig en Café Roothans.

Het beloofd een speciale koningsavond te worden met deze Live Stream Partyshow vol met verrassende elementen. Leende kleurt oranje deze avond. In deze Partyshow staat het spelen van een quiz centraal. Wat deze quiz onderscheidt van andere quizzen, is dat wij “Live” uitzenden, waardoor men ook interactief kan reageren middels een mobiele telefoon of tablet. Dit apparaat wordt namelijk jouw eigen quizcontroller. Hoe dit in zijn werk gaat wordt bij aanvang van de show keurig uitgelegd, nadat je hebt ingeschreven met jouw team.
Ook kan men foto's appen die tijdens de uitzending voorbijkomen. Dit levert vaak hilarische beelden op.

De Partyshow is toegankelijk voor iedereen en bestaat uit verschillende rondes. Deze rondes kunnen bestaan uit o.a. allerlei algemene vragen, doe opdrachten of muziekvragen, waarvan sommigen door de 2 koppige liveband ‘Anderkovver xxs’ uitgevoerd zullen worden. Tussen de rondes door is er zowel muziek van deze liveband en een DJ, die zijn kunsten vertoond.

Om mee te kunnen doen aan deze show, schrijf je vantevoren in via de website www.thuisvdbuis.nl.Op deze website is ook de stream voor de uitzending te vinden.
Nadat je jouw team hebt ingeschreven, ontvang je een mail met daarin enkele instructies. Deelname aan deze editie bedraagt € 10,00 per team.

Voor alle duidelijkheid: Met een team wordt een gezin of clubje van ongeveer vier personen bedoeld.

Deze Partyshow in Leende wordt ondersteund door diverse lokale ondernemers, die de mooie prijzen voor deze avond sponsoren en op deze manier een steentje bij willen dragen aan een gezellige interactieve, verbindende activiteit voor Leende en omgeving.

 tvdbsponsoren.jpg                tvdbsponsoren klein.jpg             

Wij kunnen en mogen deze activiteit alleen organiseren als de dan geldende corona regels door iedereen in acht wordt genomen. Wij proberen om tijdens deze crisistijd jullie een leuke avond te bezorgen. Dus neem daarin je eigen verantwoordelijkheid  en stel je omgeving en de organisatie hierin niet teleur.
Het zou jammer zijn als dit soort evenementen straks ook van de radar verdwijnen, door het niet houden aan deze regels.

Wij rekenen op het enthousiasme van Leende e.o. en hopen jullie allen met veel plezier virtueel te mogen begroeten tijdens “De Grote thuis voor de buis Partyshow”.
Schrijf je nu direct in via www.thuisvdbuis.nl

Ook is er de mogelijkheid om voor deze avond een borrelplankje of een bierpakketje te bestellen. Voor meer info hierover of bestellingen kun je appen naar Willeke op 06-48780665. Bij elk pakket wat je besteld, zit een een lotnummer waardoor je op de avond zelf nog een extra prijs kunt winnen.

thuisvdbuis borrelpakketten affiche.png